In My arms

Kom rus hier teen My bors, rus jou kop in My nek. In My arms sal jy My hartklop hoor, soos die klank van perde wat galop. Die sonskyn sal jou siel verwarm, en jy sal weet jy is nie alleen nie. Luister na My stem wat deur die blare ritsel. Raak stil My kind, Ek is reeds by more. Al jou gebede is aan My bekend. Ek weet jy sien nie nou die uitweg nie. Ek verstaan jou opstand en ongeduld, maar My plan is reeds neergepen vir jou. Staan vas want wanneer My planne in werking tree, hoef jy net dankbaar alles in te neem. Die ander dinge is reeds besig om te verander, en binnekort sal dit jou beurt wees. Hou net die pad dop, binnekort sal jy die afdraand kry. Lig jou kop op en kyk die mense om jou in die oë. Wat hulle sê of dink is van geen belang. Jy is Myne en Ek ken jou. Kom rus hier in My arms. Laat My asemhaling joune verrustig.

Posted in Gedigte.

Leave a Reply