Goeiemôre… 8 Junie ’17

Via Ria Thorpe.

??Goeie More My Jesus maatjies. ?? Pred 2:24,26. Dit is nie aan die mens self te danke dat hy kan eet en drink en onder al sy arbeid die goeie kan geniet nie. Ek het ingesien dat dit ‘n gawe uit die hand van God is. Vir die mens met wie se lewe God tevrede is, gee Hy wysheid, kennis en blydskap. ?? ‘n Predikant besoek ‘n jongman, wat besig is om stadig verlam te raak. Die jongman het by sy suster en 4jaar oue blinde seuntjie gebly. Toe die predikant vertrek, tel hy die seuntjie op, en se dat hy ook vir hom sal bid. Ewe kontant antwoord die kind: “nou maar hoekom oom, ek kan mos loop.”. Soos die seuntjie kan jy nog steeds dankbaar wees al verloop alles nie goed nie. Mens hoef nie gelukkig te wees net in goeie tye nie, as ons so kyk na die wereld om ons, behoort ons dankbaar te wees vir wat ons het. Die Lewe is ‘n geskenk gegee deur God, ons moet nie net bestaan nie, ons moet lewe. Lewe vir God en Sy liefde deel dit aan ‘n seer stukkende wereld. ????  Liewe Heer, vanoggend wil ek my skoene uitskop en kaalvoet oor die nat gras loop. Ek wil saam iemand hardloop en bly wees, saam iemand huil, en dan saam kan bid. Maak nie saak hoe lank ek lewe nie Heer, maar dit is hoe ek lewe! Dankie Heer dat U my oe laat oopgaan het vanoggend, en ek wil lofprysinge sing tot eer van U naam. Amen. ??Geniet hierdie mooi dag, dit is geskenk van God, die Here seen u.???

Posted in Gedigte.

Leave a Reply